Word nu Vendor en verkoop uw wijnen op het Vintrado Platform

Vintrado is een online platform opgericht met als doel kopers en verkopers van wijnen samen te brengen. Restaurateurs, retailers, importeurs en particuliere liefhebbers vinden hier een efficiënte en transparante marktplaats om wijnen te kopen óf aan te bieden.

Op Vintrado kan iedereen met een geschikte wijnopslag zijn of haar wijn verkopen. Heeft u speciale wijnen waar u vanaf wilt? Vangen de flessen onnodig stof in uw kelder? Reden genoeg om u aan te melden als Vintrado Vendor! 

Hoe werkt verkopen op Vintrado?

Vintrado heeft een ruim aanbod van meer dan 4.000 producten -aangeboden door verkopers uit onder andere de horeca, retail of vanuit een privé wijnkelder- waar ook uw kelderschatten tussen kunnen staan. Middels een paar muisklikken heeft u uw aanbod zo online gezet en toegevoegd aan uw profiel. Vervolgens bepaalt u zelf de verkoopprijs en geeft u aan hoeveel flessen u wilt verkopen. De wijn staat binnen een werkdag online en is meteen bestelbaar voor een groot Europees publiek.

Wanneer de wijn verkocht is ontvangt u een email met een pakbon en een verzendlabel. Het enige wat u nu nog hoeft te doen? De fles inpakken en wegbrengen naar een post verzendpunt. Gefeliciteerd met uw verkoop!

Het aanbieden van uw wijnen op Vintrado is gratis. Pas als u een wijn verkocht heeft wordt er een kleine commissie berekend.

Bent u enthousiast geworden? Meld u dan nu aan als Vintrado Vendor en start met verkopen! Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@vintrado.com of op 020-2996546.

We zien uw wijnen graag tegemoet op Vintrado!